Nederlands

Herculesplein 241
3584AA Utrecht
Nederland

FC Utrecht TV

FC Utrecht

FC Utrecht is de trotse nummer vijf van de Nederlandse Eredivisie. Dat vertaalt zich niet alleen in sportief hernieuwd aanzien, maar ook in een opmars in bezoekersaantallen. De bespeler van Stadion Galgenwaard weet met sprankelend voetbal en veel strijd steeds meer toeschouwers naar de tribunes te trekken. In 2017 is het slechts één van vier Eredivisie-teams met meer supporters dan het jaar daarvoor. Voor FC Utrecht is het moment aangebroken om definitief door te breken tot de subtop van Nederland. Als werknemer van FC Utrecht maak je onderdeel uit van dit succes en onder uitstekende arbeidsvoorwaarden.


FC Utrecht@Work; het sportiefste arbeidsloket van Midden-Nederland
Daarnaast heeft FC Utrecht een unieke samenwerking met WerkTalent Uitzendbureau in de vorm van FC Utrecht@Work. Deze samenwerking is een bundeling van krachten: de uitstraling van FC Utrecht en het professionele concept van het uitzendbureau WerkTalent. Dit uit zich in het sportiefste arbeidsloket van Midden-Nederland, ofwel FC Utrecht@Work.

WerkTalent is een succesvolle en ondernemende uitzendorganisatie, die vooral bekend staat vanwege haar ‘out of the box’-gedachte. Wij vinden het belangrijk om zowel werkgevers als kandidaten persoonlijk te spreken. Dan pas ben je in staat om de juiste koppeling te maken tussen kandidaat en bedrijf. Het kantoor van FC Utrecht@Work is dagelijks geopend in Stadion Galgenwaard (Skybox 5.14). Dus ben je op zoek naar werk? Loop dan snel binnen! Of bekijk de actuele vacatures hier!