Nederlands

Herculesplein 241
3584AA Utrecht
Nederland

FC Utrecht TV

FC Utrecht

FC Utrecht is een betaaldvoetbalorganisatie die is gevestigd in het hart van het land. Het iconische Stadion Galgenwaard is de thuisbasis van de club die in 1970 ontstond uit een fusie tussen DOS, Elinkwijk en Velox. In het seizoen 2017/2018 stelde de club, in samenspraak met al haar stakeholders, een zogeheten Manifest op. In dat document is vastgelegd waar FC Utrecht voor staat. Het vormt nog altijd de leidraad voor het doen en laten van de FC. Als werknemer van FC Utrecht maak je, vanuit het hart en onder uitstekende arbeidsvoorwaarden, onderdeel uit van de club.


FC Utrecht@Work; het sportiefste arbeidsloket van Midden-Nederland
Daarnaast heeft FC Utrecht een unieke samenwerking met WerkTalent Uitzendbureau in de vorm van FC Utrecht@Work. Deze samenwerking is een bundeling van krachten: de uitstraling van FC Utrecht en het professionele concept van het uitzendbureau WerkTalent. Dit uit zich in het sportiefste arbeidsloket van Midden-Nederland, ofwel FC Utrecht@Work.

WerkTalent is een succesvolle en ondernemende uitzendorganisatie, die vooral bekend staat vanwege haar ‘out of the box’-gedachte. Wij vinden het belangrijk om zowel werkgevers als kandidaten persoonlijk te spreken. Dan pas ben je in staat om de juiste koppeling te maken tussen kandidaat en bedrijf. Het kantoor van FC Utrecht@Work is dagelijks geopend in Stadion Galgenwaard (Skybox 5.14). Dus ben je op zoek naar werk? Loop dan snel binnen! Of bekijk de actuele vacatures hier!