Nederlands

Herculesplein 241
3584AA Utrecht
Nederland

Openstaande posities

Vrijwilliger bij FC Utrecht

FC Utrecht is het kloppende voetbalhart van de provincie Utrecht. Dit zijn we door met passie te willen winnen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots en respect voor het verleden heerst. Bij FC Utrecht staat ‘’ ontwikkeling ‘’ centraal in ons handelen.
We willen samen beter en daarom ontwikkelen we een omgeving waarin onze medewerkers, vrijwilligers, klanten en andere belanghebbenden het beste uit zichzelf kunnen halen op het gebied van kennis, vitaliteit en mentaliteit. We willen samen ons doel realiseren, we staan midden in de samenleving en we staan open voor dialoog en feedback. Deze visie wil FC Utrecht overbrengen op de stad en de provincie Utrecht, door mensen de kans te bieden om vrijwilligers te zijn bij FC Utrecht. De grote inzet van de vrijwilligers laat zien dat de club belangrijk is voor velen.
FC Utrecht kan absoluut niet zonder de inzet van medewerkers die hun bijdrage vrijwillig leveren. Zonder hen zou er geen vlot lopende professionele organisatie zijn. FC Utrecht is trots dat zoveel vrijwilligers zich inzetten voor de club.

Klik hier om naar de vrijwillige vacatures te gaan.